World Wide Talents
Blijf op de hoogte, registreer hier voor onze nieuwsbrief

Onze diensten

Uitzenden

Altijd op zoek naar de optimale afstemming tussen het aanbod van werk en de personeelsbezetting? Door het inzetten van uitzendkrachten geniet u van de voordelen van een flexibel en vakkundig personeelsbestand zonder de nadelen van arbeidscontracten, eigen werving en de kosten bij ziekte of WIA.

Doordat onze intercedenten met u meedenken bent u gegarandeerd van een snelle en goede oplossing op uw personeelsvraagstuk.

Voordelen

  • Afgesproken bedrag per uur
  • Geen eigen werving nodig
  • Contracten opzegbaar
  • Geen arbeidsovereenkomst tussen jou en de werknemer

Werving & Selectie

Geen risico’s en administratieve rompslomp. Het enige dat u hoeft te doen is het aanleveren van een kandidaat en wij verzorgen de rest; van loonbetalingen tot het samenstellen van arbeidsovereenkomsten, de salarisadministratie en het regelen van de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, Op deze manier zit u niet aan uw medewerkers vast, loopt u minder financieel risico en weet u van te voren wat de kosten zijn.

Uw voordelen

  • Doordat je het gehele werving- en selectieproces uitbesteedt  aan WorldWide Talents bespaar je veel tijd en geld;
  • Je profiteert van onze expertise, netwerken, en specialisatie die we opgebouwd hebben in de techniek;
  • Alles is op basis van No cure, no pay. Je betaalt dus alleen een fee wanneer wij de juiste medewerker voor je hebben gevonden.
  • Wil je de kandidaat toch eerst voor een bepaalde periode op basis van uitzenden? Ook dit is mogelijk, hierin zijn we flexibel en denken in mee.

Payrolling

Werving en selectie van technisch personeel vraagt om expertise, ervaring en specifieke kennis van de branche. Al onze intercedenten beschikken dan ook over deze krachten en hebben daarnaast een goed oog voor talentontwikkeling. Zo zijn wij van WorldWide Talents in staat om de juiste match te maken tussen u als opdrachtgever en de kandidaat. Doordat wij op basis van No Cure – No Pay werken bespaart u niet alleen veel tijd maar zijn de risico’s ook beperkt. 

 

 

Developed by
MediaMindz