Like to stay updated?
Are you looking for a new and exciting job opportunity in The Netherlands and like to be updated on our latest news, please do register!!

Over WWT

WorldWideTalents is in 2018 opgericht om te kunnen voorzien in de behoefte naar technisch personeel in de omgeving van Zuid-Limburg. Daarnaast hebben wij ons geprofileerd als tussenpersoon voor verschillende fabrieken in Maastricht waar wij van Operators tot Backofficemedewerkers plaatsen. Door onze centrale ligging in de buurt van de Beatrixhaven en het vliegveld Maastricht-Aachen Airport kunnen wij een zeer persoonlijke aanpak leveren. Verder zijn wij ook snel in het geven van support als er sprake is van vraagstukken vanuit onze klanten en ons personeel.

Wij focussen ons op lange termijn plaatsingen, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit zorgt voor de beste samenwerking tussen opdrachtgever en werknemer. Daarbij is het ook mogelijk om uw payroll aan ons over te dragen. Onder onze vaste klanten kunnen wij de fabrieken Filtropa en Marsna Paper rekenen, waar wij de payroll van hebben overgenomen. Wilt u dus uw personeel graag onder eigen beheer houden, maar heeft u geen zin meer in alle administratie? Dan nemen wij uw payroll over en kunt u zich weer focussen op uw kerntaken.

Mocht uitzenden en payroll niets voor u zijn, kunt u natuurlijk ook altijd kiezen voor werving en selectie. Wij voeren dan de werving van het nieuwe personeel voor u uit en deze komen dan gewoon bij u onder contract te staan. Zo hoeft u zelf niet op zoek naar personeel of vacatures te plaatsen op dure vacaturebanken. Zo ziet u, wij bieden voor ieder vraagstuk een gepaste oplossing om onze klanten van A tot Z goede service te verlenen.

Zoekt u dus een goede partner om al uw personeelsvragen op te lossen? Neem dan contact met ons op en wij gaan meteen voor u aan de slag!

Developed by
MediaMindz