Op de hoogte blijven?
Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging in Nederland en wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Meld je dat nu aan voor onze nieuwsbrief!

For Employers

So you are searching for employees.. Great!

That means that your company is growing. To maintain this growth, it is of great importance that you have good employees that you can count on. As a company initiated by employers, we understand what you seek in an employee. We would gladly get in touch with you to schedule a introductory meeting. This way we can get a better image on your company at what you specifically seek in your employees and what kind of collaboration you prefer with WorldWide Talents. We offer three kinds of services, which are:

Dat betekent dat uw bedrijf aan het groeien is. Om de groei in stand te houden, is het uitermate van belang dat u goed personeel heeft waar u op kunt bouwen. Als bedrijf dat uit initiatief van werkgevers is ontstaan, kunnen we ons goed inleven in wat ú als werkgever zoekt in een werknemer. We komen graag met u in contact om een kennismakingsgesprek in te plannen. Zo krijgen we een beter beeld van uw bedrijf en wat voor u van belang is wanneer het gaat om personeel en de samenwerking met World Wide Talents. Wij verzorgen een drietal diensten namelijk:

  • Staffing
  • Recruitment & Selection
  • Payrolling

You are welcome to send your assignment through the mail or call us directly to discuss the possibilities!

+31 (0)43-2065065
info@worldwidetalents.eu

Developed by
MediaMindz