Monteur Machinebouw

Als monteur machinebouw bij onze klant, ben je hoofdzakelijk bij ons in de werkplaats aan het bouwen aan onze machines. Daarnaast zal je je ook bezig houden met service en onderhoud aan bestaande machines in binnen- en buitenland. Ook denk je mee over verbeteringen en kom je met oplossingen voor technische problemen.

Wij zijn op zoek naar iemand met een MBO achtergrond in de richting werktuigbouwkunde, mechatronica, elektrotechniek of een andere vergelijkbare opleiding. Het liefst heb je al eerdere werkervaring of ervaring vanuit je opleiding. Het is belangrijk dat je je goed voelt in een technische organisatie.

Je zult de kern van het productieproces vormen en samen met de rest van het team meewerken aan een groeiend bedrijf. We bieden je een veelzijdige functie met mogelijkheden tot doorstroom naar meer verantwoordelijkheden & bijscholing.

Vanuit jouw functie dien je er rekening mee te houden dat je 1-2 maal per jaar, naar het buitenland reist. Denk hierbij aan landen als Kenia, Japan, Rusland. 

  • We stemmen je salaris af op basis van kennis en ervaring.
  • Je krijgt bij ons 39 verlofdagen per jaar.
  • We zoeken iemand voor een fulltime dienstverband.

Geïnteresseerd?

Als jij denkt; “Dit ben ik?!” Wacht dan niet langer en reageer snel! Ook als je denkt niet helemaal in het profiel te passen zien we graag je reactie tegemoet. Wellicht dat we op een andere manier iets voor elkaar kunnen betekenen. Ons streven is om binnen 3 werkdagen contact met je op te nemen. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, over wat dan ook, kan je ons bereiken op:
Johan Westerink:
G: +31(0)6 40839911
T: +31(0)43 2065065
E: johan@worldwidetalents.eu
Hans Caelen:
G: +31(0)6 36388359
T: +31(0)43 2065065
E: hans@worldwidetalents.eu

Apply for this vacancie:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Developed by
MediaMindz